БАТ България получи поредното престижно отличие на бляскавата церемония на

...
БАТ България получи поредното престижно отличие на бляскавата церемония на
Коментари Харесай

БАТ България с поредно престижно отличие

БАТ България получи следващото влиятелно отличие на блестящата гала на годишните награди на Code Fashion. Компанията взе специфичен приз за „ Иновативно събитие на годината 2022 “ за представянето на модерното устройство за нагряване glo™. Наградата получи изпълнителният шеф на БАТ България – госпожа Мила Маречкова. В края на предходната година БАТ България означи стартирането на пазара в страната на най-новия модел glo™ hyper X2 с невъобразим у нас аудио-визуален театър.

 

Code Fashion Awards връчиха оценки за най-хубавите фешън планове за 2022. Фотографи, коафьори, гримьори, стилисти, модели, дизайнери и марки, измежду които и glo™, се съревноваваха за влиятелните блестящи статуетки.
Иновативното устройство за нагряване на тютюн се предлага в комерсиалната мрежа в България с тютюневи стикове за glo™ hyper X2 под одобрената марка на премиум бранд в България. Продуктите са налични на национално равнище в необятната комерсиална мрежа, както и в съвсем всички огромни търговски центрове, измежду които The Mall и Paradise Center в гр. София; Grand Mall, гр. Варна, Mall Plovdiv, гр. Пловдив.

 

glo™ hyper X2 предлага на потребителите усъвършенствана технология за индукционно нагряване в стилен корпус, който обезпечава елементарен захват. Устройството е оборудвано с функционалност за по-бързо нагряване ( “Boost “), светодиоден знак за положението на батерията, новаторски механизъм за хигиена, и е налично в разнородни цветови комбинации.  

 
Повече информация за продукта и предлагането му на българския пазар може да се откри на
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР