Баскетболният тим на Барселона постепенно възобнови тренировъчния процес в зала,

...
Баскетболният тим на Барселона постепенно възобнови тренировъчния процес в зала,
Коментари Харесай

Капитанът на Барселона: Искаме да играем

Баскетболният отбор на Барселона последователно възобнови подготвителния развой в зала, а капитанът на отбора Анте Томич се надява тимът да се завърне към постоянни тренировки скоро.

" Добре съм, работих доста вкъщи, макар изискванията. Щастлив съм, че мога да упражнявам още веднъж с топка, а също и със съотборниците си. Сега лека-полека започваме да упражняваме в група и се надявам в идващите няколко дни да стартираме да упражняваме обикновено. След няколко дни ще получим " чувството ", играта и навиците на съотборниците си още веднъж, съобщи центърът на формалния уебсайт на каталунците.

@AnteTomic404: " Los entrenamientos son diferentes, pero poco a poco ya empezamos como grupo " https://t.co/5gNn7NWaBr

#ForçaBarça! pic.twitter.com/bLRFQYTxSB
— Barça Basket (@FCBbasket) May 23, 2020
Томич разяснява и бъдещето на сезона в Евролигата и Лига Ендеса - " На равнище Евролига организационният въпрос е много комплициран. Има клубове от доста европейски страни и съгласно мен организацията ще е сложна. От друга страна, ACB има преимуществото, че всички отбори са от една и съща страна. По-лесно е да се организираме и без значение какво се случва, мисля, че се приготвяме и желаеме да играем, желаеме да се състезаваме ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР