Баскетболният специалист Константин Папазов си навлече гнева на част от

...
Баскетболният специалист Константин Папазов си навлече гнева на част от
Коментари Харесай

Тити от малък се оглежда на улицата

Баскетболният експерт Константин Папазов си навлече гнева на част от почитателите на Левски с изявленията си от последните дни.

На фона на управническата рецесия във вековния клуб, кулминирала с разрива сред изпълнителния шеф Ивайло Ивков и мажоритарния притежател Наско Сираков, Тити наля в допълнение масло в огъня. В серия изяви той застана на страната на Сираков и атакува членовете на управата.
 Тити Папазов се е трансформирал в цел на жестоки закани
Тити Папазов се е трансформирал в цел на жестоки закани

Причината за това е серията му от телевизионни прояви през предходната седмица

" Едно е да отиде Сираков на договаряния, друго е Мунчо ", сподели Тити. След друга своя скандална изява самият Папазов сподели " приказвам с риск на следващия ден да се оглеждам, когато вървя по улицата ".

Всъщност Папазов от дребен е привикнал това да се оглежда на улицата и да бъде различим. Причината е филмовата му роля в суперпродукцията от края на 70-те и началото на 80-те години " Неочаквана почивка ". Шестокласникът Папазов е взет за ролята на сина на партизанския пълководец и след излизането на кино лентата става известен и по улицата го разпознават. Тогава той е с хубава мека коса, а името му се появява и в надписите на кино лентата паралелно до тези на митове като Георги Калоянчев, Никола Анастасов, Кирил Господинов и доста други.
 Тити: Казах на Наско, че е тапир
Тити: Казах на Наско, че е тапир

Това е животно, което демонстрира извънредно самообладание, аргументира се баскетболният експерт

В първи епизод ролята му е скромна. Той подмята пръчка на куче. По нататък актьорската му игра се усилва. В трети епизод героят му е откраднал револвер от стражаря, което провокира неодобрението на останалите от тайфата партизански деца. Следват премеждия по връщането му, само че всичко приключва щастливо.

Така ще приключи евентуално и този епизод от напрежението сред Тити и сините почитатели. Колкото и да са му гневни, те ще му простят, както към този момент са го правили през годините.
 Тити Папазов: Левски е феномен, ние сме нарушители с опитите да разединим тази национална обич
Тити Папазов: Левски е феномен, ние сме нарушители с опитите да разединим тази национална обич

" Ако Мило Борисов не беше толкоз изтънчен и обмислен, щеше от дълго време да ни е бил дузпата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР