Баскетболният отбор на Барселона се подложи на всички необходими тестове

...
Баскетболният отбор на Барселона се подложи на всички необходими тестове
Коментари Харесай

Пиер Ориола се чувства като пенсиониран след първата тренировка на Барселона

Баскетболният тим на Барселона се подложи на всички нужни проби при започване на седмицата и към този момент играчите започнаха да употребяват клубната база по самостоятелно. Крилото на каталунците Пиер Ориола означи какъв брой мъчно е да се влезе във форма след два месеца отмора, като самият той се е почувствал като пенсиониран.

" Физическото ни положение се демонстрира след два месеца устойчивост. Вкъщи следвахме проекта на тима, само че той е прекомерно комплициран и друг от това, което вършим на паркета. Чувствах се като че ли съм се пенсионирал, тъй като ми беше мъчно да търча и да изстрелвам. Но лека-полека ще си върнем чувството и формата ", сподели 27-годишният баскетболист за формалния уебсайт на Барселона.

Primer dia de treball per al @FCBbasket a la Ciutat Esportiva

Las primeras imágenes de la vuelta al trabajo del Barçapic.twitter.com/IsYCJfznq2
— Barça Basket (@FCBbasket) May 13, 2020 Ориола няма нищо срещу сезонът да се възобнови, стига здравето на всички забъркани да е на напред във времето. " Аз не съм индивидът, който би трябвало да реши, само че главната грижа на всички е здравето. Сега баскетболът и парите нямат значение, значимо е здравето ни и това на нашите фамилии. Ако изискванията го разрешат, можем да го създадем ", означи крилото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР