Баскетболистките на Берое бяха отличени от Община Стара Загора, след

...
Баскетболистките на Берое бяха отличени от Община Стара Загора, след
Коментари Харесай

Специални плакети за високи постижения получиха баскетболистките на Берое

Баскетболистките на Берое бяха отличени от Община Стара Загора, откакто на 21 март за повторно в историята си завоюваха Адриатическата лига.

Във финала на шампионата, който се игра в Стара Загора, българският отбор се наложи над Будучност (Черна гора) с 66:56 (21:13, 10:16, 22:21, 13:6).

"Вие имате достойнството да сте част от историята на женския баскетбол в Стара Загора " сподели по време на срещата с управлението и състава на Берое отрасловият зам.-кмет Красимира Чахова.

От думите й стана ясно, че тя персонално е участвала на финалния мач, който се игра в обновената зала "Стара Загора ".

"Изключително горда съм, както всички старозагорци, за невероятната игра, която показахте, за вашата борбеност и темперамент ", добави още тя.

Чахова изрече признателност към състезателките, треньорския екип в лицето на Таня Гатева и Неманя Ламбергар, членовете на управителния съвет, както и към главния спонсор на отбора компания "Градус " и персонално към Иван Ангелов и напомни, че единствено преди дни баскетболистките на Берое завоюваха и Купа България.

"Знам какъв брой доста израснахте за последните години като тим. През годините вие, с помощта на треньорите и вашите поддръжници, постигнахте екипност. И с горделивост през днешния ден ние може да се надигнем пред вас, с цел да изразим нашата признателност към Вашия неотклонен труд ", сподели на баскетдамите зам.-кметът Иванка Сотирова, която описа, че помни първите стъпки на отбора.

Президентът на клуба Валентин Тотев не скри насладата си от втората поредна извоювана купа на тима от началото на сезона и си пожела Берое да успее да стане и първенец на България при дамите през тази година.

Всяка една от баскетболните дами получи плакет за високи спортни достижения, грамота и подарък от Община Стара Загора. Специално направените статуетки бяха с формата на баскетболна топка.

Отличени бяха още треньорът Таня Ганева, помощник-треньорът Неманя Ламбергар жест на благодарност получиха още главния спонсор Иван Ангелов, президентът на клуба Валентин Тотев, изпълнителният шеф Иван Николов и членовете на управителния съвет.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР