Баскетболистът на националния отбор Димитър Димитров коментира класирането на тима

...
Баскетболистът на националния отбор Димитър Димитров коментира класирането на тима
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Беше мечта да се класираме на Европейското, постигнахме я

Баскетболистът на националния тим Димитър Димитров разяснява класирането на отбора на Европейско състезание, което се случва за първи път след 10-годишна пауза.

"Чувстваме се великолепно, отидохме да си свършим работата, не знам другите хора дали са вярвали, само че ние до последно преди мача бяхме сигурни, че ще се класираме. Мисля, че постигнахме по този начин един много добър резултат, който беше фантазия за всеки един от нас да играе на европейско състезание. Надявам се да сме живи и здрави всичките да покажем една добра игра на шампионата ", разяснява той при идването на тима от Латвия.

"Преди мача споделих, че желая победа с 51:50 в сравнение с загуба с 10 точки - 90:100, против Латвия играхме за победа, постигнахме я. Играехме да не вкарат панер, със зъби и нокти да спрем топката да не влезе в коша мисля, че успяхме. Това ни донесе триумфа ", добави Димитров.

"Не желая да давам прогнози, прекомерно рано е ", разгласи още той.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР