Баскетболен турнир по двойки под мотото Не за нас. Не

...
Баскетболен турнир по двойки под мотото Не за нас. Не
Коментари Харесай

Благотворителен турнир по баскетбол се състоя в Русе

Баскетболен шампионат по двойки под мотото " Не за нас. Не за вас. За всички е ", проведен от Ротаракт Клуб Русе и Ротари клуб Русе се организира в зала " Дунав ". Целта на шампионата беше събиране на средства за закупуване на дефибрилатор за колите за спешна помощ на Комплексен онкологичен център - Русе - самодейност, подета от йога клуб " Уаби Саби ".

Организаторите изричат специфичната си признателност на екипа на състезателен клуб по баскетбол " Дунав-Русе-2016 ". Те освен интензивно се включиха в шампионата, само че и подариха хонорарите си за идеята.

В надпреварата се включиха 12 тима, като след оспорвана и атрактивна игра справедливо първото място бе заето от тим " Ниските ". На второ място се класираха " Отбор 99 ". В резултат на баскетболния шампионат бяха събрани 980 лв.. Заедно със средствата от 105.50 лв., събрани от миналата акция на Ротаракт клуб Русе " Стопли себе си, стопли детско сърце ", извършена в Русенския университет на 8 март, ще бъдат импортирани по дарителската сметка за закупуването на дефибрилатора в идващите дни.

Необходими са още към 4850 лв.. За тези, които имат предпочитание да поддържат самодейността, могат да го създадат, като изпратят дарителски SMS с текст на латиница DMS ZDRAVE на номер 17 777 на стойност 1.00 лев (за клиенти на Telenor, VIVACOM и Mtel).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР