Бащата на певицата Тита – скандалният шеф на НОИ -

...
Бащата на певицата Тита – скандалният шеф на НОИ -
Коментари Харесай

Криско дължи 100 бона на бащата на Тита

Бащата на певицата Тита – скандалният началник на Национален осигурителен институт - Силистра Милен Пенчев, който предходната година беше задържан за далавери с отпускани подправени пенсии, за многообразие е решил да го играе стожер на закона. Lupa.bg твърди, че държавният чиновник с прическа на селски бийтълс преследва настойчиво тийн иконата Криско, който му дължи солидна парична сума.

"Габровското тарикатче има да ми връща 100 000 лв., само че се прави на ударен към този момент втора година. Ипотека изплащал, дете чакал. Ще го понасям още малко и го подгонвам, както аз си знам, пенявел се пред познати Милен.


Тита стана звезда около спонсорските старания на баща си

Тита стана звезда точно около Криско и за никого в сектора не е загадка, че лансирането и се дължи на великодушното спонсорство за рапъра от страна на данъчния началник. Името на Пенчев нашумя преди време в медиите, откакто бе прихванат диалог по вайбър за споразумяване на пенсия с подправени документи. Тогава държавният чиновник бе пуснат небрежно от ареста и обвиняването му се размина.

След това гръмна скандал, че обилно спонсорира скъпи разкрасителни процедури на жена си, която от години не работела. На същото състояние била и каката на Тита. 25-годишната девойка нямала трудов стаж зад тила си, само че постоянно ходела издокарана в скъпи маркови облекла. Посещавала топ заведения и пътувал по екзотични дестинации.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР