Бащата и синът, пострадали при катастрофата край с. Хрищени в

...
Бащата и синът, пострадали при катастрофата край с. Хрищени в
Коментари Харесай

Бащата и синът, пострадали при катастрофата край село Хрищени, са в стабилно състояние

Бащата и синът, потърпевши при злополуката край с. Хрищени в събота вечерта, остават в устойчиво положение. Това заяви за Радио Стара Загора шефът на УМБАЛ „ Киркович “ - Стара Загора проф. Йовчо Йовчев. Двамата бяха настанени в лечебното заведение след случая, при който почина 7-годишно момиче. 9-годишното момче е с две фрактури на прешлените в региона на кръста и травматично увреждане на белия дроб. 42-годишният мъж, предизвикал тежката злополука, е с черепно-мозъчна контузия и голям брой външни рани по главата, които са хирургично обработени.  
Водачът на автомобила, който катастрофира край старозагорското село Хрищени е бил с 1, 42 промила алкохол. Това заяви окръжния прокурор Дичо Атанасов.  В момента положението на бащата не разрешава следствие с него. Скоростта все още не е открита, тя ще стане ясна след експертиза.  Законът планува наказване от 3 до 15 години при доказване на несъобразителност от страна на лидера, а при предумисъл от 5 до 20 години затвор. 

Окръжният прокурор на Стара Загора посочи още, че автомобилът е благосъстоятелност на лидера. Превозното средство е с немска регистрация. По думите на Дичо Атанасов случаите на пияни и дрогирани водачи се усилват. 
Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора.

По обявата работи: Николета Петрова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР