Бързият и добре оптимизиран уебсайт носи доказани ползи на бизнеса

...
Бързият и добре оптимизиран уебсайт носи доказани ползи на бизнеса
Коментари Харесай

NEXT BASKET постигна резултат 100/100 в тестовете за скорост на Google


Бързият и добре усъвършенстван уеб страница носи потвърдени изгоди на бизнеса и е извънредно значим за положителното потребителско преживяване.

Най-новата платформа за създаване на онлайн магазини тества един от първите си уеб сайтове в инструмента за премерване на скорост и оптимизация на Гугъл.

Уебсайтът sasaki-shop.com сподели забележителни резултати във връзка с скоростта и потребителското преживяване, които са решаващи фактори за привличане и задържане на клиенти онлайн.



Гугъл PageSpeed Test е инструмент, употребен от уеб разработчици и притежатели бизнеси за премерване на скорост на зареждане на техните уеб сайтове както на мобилни, по този начин и на desktop устройства.

Инструментът демонстрира резултати за продуктивността на уеб страницата в действително време. Това включва индикатори като скорост на зареждане, скрипт оптимизация, кеширане и адаптивност на уеб страницата за разнообразни типове устройства.

Високият резултат от теста демонстрира, че уеб уеб сайтът е усъвършенстван за скорост и потребителско преживяване, което е от значително значение за възстановяване на класирането в търсачките и повишение на ангажираността на потребителите.
Ползи от бързия и усъвършенстван онлайн магазин
Тестът за скорост на зареждане на Гугъл е потребен инструмент, който може да даде детайлна информация по отношение на продуктивността на уеб страницата, както и да даде насоки за неговото усъвършенстване.

Използвайки платформата на NEXT BASKET, в която са интегрирани всички положителни практики за оптимизация и кеширане, притежателите на онлайн магазини получават следните преимущества:
По-добро потребителско преживяване: Потребителите чакат уебсайтовете да се зареждат бързо, а бързият уеб страница обезпечава по-добри благоприятни условия за продажби. Един бърз и подсъзнателен онлайн магазин, който дава отговор на всички условия на теста на Гугъл за скорост, ще помогне на потребителите да се ангажират и ще насърчи тяхната преданост към марката.
  Подобрено класиране в търсачките: Гугъл и другите търсачки употребяват скоростта на уеб страницата като един от факторите за класиране в своите логаритми. Уебсайт, който е усъвършенстван за скорост, е по-вероятно да се класира по-високо в страниците с резултати на търсачките (SERP). По-доброто класиране в търсачките, от своя страна, води до повече безвъзмезден трафик и до повече продажби без разноски за реклама.
  Увеличаване на конверсиите: Бързият елетронен магазин, който дава отговор на всички условия на теста на Гугъл, може да докара до увеличение на конверсиите. Потребителите са по-склонни да завършат транзакция на уеб страница, който се зарежда бързо и обезпечава положително потребителско преживяване.
 

NEXT BASKET обезпечава изключителна скорост на зареждане и лесна навигация в магазина, което подсигурява на бизнесите, че техният уеб страница работи оптимално и дава отговор на потребностите на техните клиенти.

Резултатът от извършения тест на sasaki-shop.com, построен на платформата NEXT BASKET, е доказателство за високите поръчки на платформата в конкурентата среда на е-комерс в Европа.

Дали и по какъв начин компанията ще откри пътя си към огромните имена в нишата – продължаваме да следим и да ви осведомяваме.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР