Бързите промени в ръководството на Националната агенция по приходите (НАП) ...

Бързите промени в ръководството на Националната агенция по приходите (НАП)

Лорер: Рокадите в НАП и Митници се били предварително подготвени

Бързите промени в управлението на Националната организация по приходите (НАП) и в Агенция „ Митници “ демонстрира извънредно добра, съвсем военна, подготовка. Това разгласи в изявление за предаването „ Тази събота “ някогашният министър на нововъведенията Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната “.
„ Тези хора са били готови и доста добре са знаели кой къде ще бъде заменен. По отношение на регионалните шефове, това е общоприета процедура за всяко държавно управление, защото те са политически назначения. По забавни са промените в Национална агенция за приходите и „ Митници “, тъй като ние оставаме България в едно положително финансово положение – има над 1,5 млрд лева остатък в хазната “, акцентира Лорер.
По думите му водачът на ГЕРБ Бойко Борисов няма право да дава препоръки за енергетиката.
„ По отношение на Борисов по тематиката газ аз бих си мълчал, тъй като 12 години той нищо не направи. Построи „ Турски поток “, който няма отклонения за България. Той дава газ на Централна Европа, само че не и на нас. Това ни коства 3 милиарда и даде на Путин сигурност да стартира войната в Украйна “, посочи представителят на Природен парк.
Лорер съобщи, че държавното управление на Кирил Петков е направило всичко допустимо, с цел да обезпечи газ за страната.

„ До последния ден на нашето държавно управление ние работихме, с цел да осигурим газ за България. Ние нямаше потребност да търсим тези 7 танкера, защото по този начин или другояче идва някой след нас, само че до последния ден ние работихме, с цел да намерим тези доставки и в този момент държавното управление има късмет да завърши контракта “, разгласи някогашният министър на енергетиката.

Относно предсричните парламентарни избори на 2 октомври той сподели, че до две седмици ще е ясно дали Природен парк ще се коалира преди вота с „ Демократична България “.

Източник: skandal.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg