Бързите промени в ръководството на Националната агенция по приходите (НАП)

...
Бързите промени в ръководството на Националната агенция по приходите (НАП)
Коментари Харесай

Лорер: Рокадите в НАП и „Митници“ се били предварително подготвени

Бързите промени в управлението на Националната организация по приходите (НАП) и в Агенция „ Митници “ демонстрира извънредно добра, съвсем военна, подготовка. Това разгласи в изявление за предаването „ Тази събота “ някогашният министър на нововъведенията от „ “.

„ Тези хора са били готови и доста добре са знаели кой къде ще бъде заменен. По отношение на регионалните шефове, това е общоприета процедура за всяко държавно управление, защото те са политически назначения. По забавни са промените в Национална агенция за приходите и „ Митници “, тъй като ние оставаме България в едно положително финансово положение – има над 1,5 млрд лева  излишък в хазната “, акцентира Лорер.

По думите му водачът на ГЕРБ Бойко Борисов няма право да дава препоръки за енергетиката.

„ По отношение на Борисов по тематиката газ аз бих си мълчал, тъй като 12 години той нищо не направи. Построи „ Турски поток “, който няма отклонения за България. Той дава газ на Централна Европа, само че не и на нас. Това ни коства 3 милиарда и даде на Путин сигурност да стартира войната в Украйна “, посочи представителят на Политическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР