Барселона триумфира в младежката Шампионска лига. Каталунците не оставиха никакви

...
Барселона триумфира в младежката Шампионска лига. Каталунците не оставиха никакви
Коментари Харесай

Барселона триумфира в младежката Шампионска лига

Барселона победи в младежката Шампионска лига. Каталунците не оставиха никакви шансове на Челси и завоюваха с 3:0 във финала, който се игра на стадион в Нион. Много мощен мач за „ блаугранас “ изиграха нападателите Абел Руис и Алехандро Хосе Маркес Мендес.

Барселона поведе в резултата в 31-та минута. Абел Руис се регистрира с доста добра самостоятелна изява, след което постави топката на главата на Мендес, който я вкара в опразнената врата.

Барселона удвои своята преднина в 50-та минута. Маркес Мендес се възползва от груба неточност на Гуехи. Нападателят на каталунците лиши топката и по-късно не пропусна да вкара.

Челси можеше да върне интригата в мача в 60-та минута. Хъдсън-Одой стреля от фаул, само че по-късно топката се спря в десния дирек на вратата на Пеня.

Челси пропусна нов късмет в 82-та минута, когато Хъдсън-Одий се отличи с ново положително отиграване и комбинира с Браун, който стреля, само че не съумя да вкара.

Барселона вкара трети гол в добавеното време на срещата, а негов създател бе Абел Руис.

По този метод Барселона завоюва за повторно трофея от младежката Шампионска лига. Челси също на два пъти е триумфирал в конкуренцията, а Република България Залцбург завоюва конкуренцията през предишния сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР