Барселона наистина се намира в един от най-трудните си периоди ...

Барселона наистина се намира в един от най-трудните си периоди

Още лоши новини за Барселона след „Ел Класико“

Барселона в действителност се открива в един от най-трудните си срокове в новата история на клуба, откакто отборът. Лошите вести макар че не стихват, тъй като Франки де Йонг ще се присъедини към Педри в описа с контузените, научихме от Football-Espana.

Нидерландецът по всяка възможност ще пропусне гостуването на Райо Валекано от междинния кръг тази седмица, а семейството на Алавес може също да се окаже прекомерно скоро за него.

Педри пък трябваше да се възвърне в точния момент за конфликта с Реал, само че положението му не е удовлетворило медицинския щаб, с цел да разреши на Роналд Куман да го включи в състава. Последвалата подготовка е удостоверила това решение, което значи, че той ще има потребност от още време преди да се завърне в игра.

От друга страна не е изненадващо, че младият испанец не е подготвен, тъй като той игра за националния си тим, както на Европейското състезание, по този начин и на Олимпийските игри. Това логично докара до претоварването му в даден миг и в този момент е значимо да не се пришпорва връщането му в игра.

Източник: fakti.bg