Барселона може и да не заложи на най-добрите си футболисти,

...
Барселона може и да не заложи на най-добрите си футболисти,
Коментари Харесай

Резервите на Барселона изхвърлиха Интер от Шампионска лига

Барселона може и да не заложи на най-хубавите си футболисти, само че сподели феърплей до самия край и собственоръчно изхвърли Интер от Шампионска лига. Каталунците, които излязоха на " Джузепе Меаца " със ефектен състав и без Лионел Меси, удариха " нерадзурите " с 2:1 и ги ускориха в Лига Европа, макар че италианският тим беше считан за безспорен любимец за класиране напред. 
Интер изигра прибързано дуела против " блауграна ", което си пролича с многото пропуски в първите минути. В същото време още с първото си състояние в 23` Барселона се разписа, а голмайстор бе Чарлес Перес. В самия завършек на полувремето обаче Лукаку се разписа и върна очакванията за класиране на своя отбор. 
През второто полувреме два гола на италианския гранд бяха анулирани поради засадата, а в 85` Ансу Фати с второто си допиране в мача се разписа за 2:1, пращайки Интер в Лига Европа напролет. 
Това е следващ европейски неуспех за Антонио Конте, чиято визитка изключително в Шампионска лига е доста бедна, откакто записа няколко отпадания в груповата фаза с предходните си тимове. Докато Интер играе на ужасно равнище в Италия, то в " шампионата на богатите " " нерадзурите " позволиха доста неточности, измежду които тъждество против Славия вкъщи и два цялостни обрата от Борусия и Барселона. Така италианците би трябвало да се задоволят с присъединяване в Лига Европа - по този начин, както го направиха и през предходната година. 
Барселона печели безапелационно групата с актив от 14 точки, а втори е Борусия (Дортмунд), който мъчно съумя да завоюва с 2:1 против Славия вкъщи. 
Пълни мнения от срещата четете в SportLive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР