Барселона и Реал Мадрид изиграха първото си „Ел Класико“ от

...
Барселона и Реал Мадрид изиграха първото си „Ел Класико“ от
Коментари Харесай

Marca: Кристияно Роналдо и Меси вече имат своя наследник за „Класикото“ - Винисиус

Барселона и Реал Мадрид изиграха първото си „ Ел Класико “ от десетилетия насам, в което нямаше по какъв начин да вземат присъединяване Кристияно Роналдо и Лионел Меси, защото и двамата към този момент пазят цветовете на други тимове. Несъмнено блясъкът на едно от най-великите футболни съперничества няма да е същия без тях, само че в последния конфликт се видя, че бъдещето не е чак толкоз мрачна за неутралните фенове, с помощта на Винисиус Жуниор.

Испанското издание Marca излезе със заглавие, в което дефинира младия бразилец за наследника на двете суперзвезди, макар че не го видяхме измежду голмайсторите на „ Ноу Камп “.

Статистиците от Opta са засекли, че Винисуис е изравнил върха за най-вече опити за дрибъл в „ Ел Класико “, с помощта на своите 9 самостоятелни прояви. Същото преди него сториха Кака през 2009 година, Марсело през 2015 година и Роналдо през 2016 година

21-годишното крило несъмнено представляваше най-голямата опасност за Жорди Алба и Оскар Мингеса в хода на цялата среща с Барса. С Родриго постоянно сменяха позициите си, с цел да търсят междина към вратата, само че някогашният състезател на Фламенго привличаше вниманието на най-малко 2-3 бранители, с цел да бъде спрян.

Откакто момчето пристигна в Мадрид през 2018 година е обект на непрекъсната рецензия за неналичието на усет към гола, само че по всичко проличава работата му с Карло Анчелоти е напът да реши този проблем дефинитивно за него. Той към този момент има 7 гола и 5 асистенции в 12 мача и с това движение напълно скоро би могъл да се трансформира в един от най-опасните нападатели в света.

9 -
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР