Барселона е разтревожена от рязкото увеличаване на кражбите и нападенията,

...
Барселона е разтревожена от рязкото увеличаване на кражбите и нападенията,
Коментари Харесай

Барселона се тревожи от влошаването на сигурността

Барселона е разтревожена от внезапното увеличение на кражбите и нападенията, чиито жертва стават най-много многочислените туристи. До такава степен, че против джебчиите се провеждат " цивилен патрули ", предава организация Франс прес.

Миналата сряда консулството на Съединени американски щати във втория по величина испански град предизвести американските жители, че това лято " има увеличение на закононарушенията, придружени с принуждение ", и ги посъветва да не носят скъпи часовници или бижута.

През последните дни посланикът на Афганистан в Испания беше атакуван и часовникът му беше откраднат, а 91-годишна французойка беше призната в болница след рухване, провокирано от крадци, които дръпнали верижката от врата ѝ.

От юни насам бяха регистрирани осем убийства - по-скоро необичаен факт за този град. Южнокорейска чиновничка умря, откакто беше ранена по време на кражба.

Влиятелната хотелиерска асоциация на града през юли намерено изрази безпокойствие от " огромните пропуски " в областта на сигурността, които биха могли " съществено да накърнят репутацията на Барселона ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР