Барселона е най-новият кандидат за подписа на недоволния от статута

...
Барселона е най-новият кандидат за подписа на недоволния от статута
Коментари Харесай

Влетя ли и Барса в битката за Марсиал?

Барселона е най-новият претендент за подписа на недоволния от статута си Манчестър Юнайтед Антони Марсиал, твърди „ Дейли Мейл”. Така наподобява, че лятото пред френския нападател ще бъде извънредно забавно.

В Англия: Жозе даде зелена светлина за продажба на Погба

Наскоро 22-годишният състезател отхвърли офертата на „ алените дяволи” за възобновяване на договора си. Последният изтича в края на идващия сезон, което значи, че в паузата сред акциите манчестърци могат да се окажат принудени да го продадат.

Марсиал желае да премине в Арсенал през лятото

Агентът на Марсиал: Не мога да кажа дали ще остане в Юнайтед

Марсиал се показва доста мощно за Юнайтед през актуалната акция, но не е по никакъв начин удовлетворен от игровите минути, които получава. Откакто Алексис Санчес дойде в тима през януари, мениджърът Жозе Моуриньо твърдо гласоподава доверие на чилиеца. Включването на последния измежду титулярите става най-вече за сметка на Марсиал. Французинът е стартирал единствено в 2 мача от Висшата лига, откогато Санчес му стана съотборник.

Дембеле: Няма да си ида след единствено една година в Барса

И без Барселона описът с претендентите за подписа на Марсиал не беше по никакъв начин пай – Ювентус, Байерн Мюнхен, Арсенал и Тотнъм. Според „ Дейли Мейл” Барса е подготвен да заплати 60 милиона паунда за французина, до момента в който в същото време ще разкара под някаква форма Усман Дембеле.

От февруари насам Марсиал е записал тъкмо 35 минути игрово време на терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР