Бърни Екълстоун не е сигурен, че босът на Мерцедес –

...
Бърни Екълстоун не е сигурен, че босът на Мерцедес –
Коментари Харесай

Ферари може да спре Тото Волф да оглави Формула 1

Бърни Екълстоун не е сигурен, че босът на Мерцедес – Тото Волф, ще стане новият началник на Формула 1. Странното неявяване на германеца в уикенда на Гран при на Бразилия прокара информациите, че шефът на „ сребърните стрели” е на път да размени изпълнителния шеф на Либърти Медия Чейси Кери.

Предшественикът на Кери и 89-годишен Екълстоун довери пред британските медии, че работата ще бъде тежка за Тото Волф. „ Той е доста добър в мениджмънта и ръководенето. Показва го в Мерцедес, а е елементарно хората да го видят и одобрят. Не съм сигурен обаче, че ще се оправи в ръководенето на целия шампионат”, разяснява Екълстоун.

Това не е единственият проблем пред Волф. Италианският Corriere della Sera предава, че Ферари може да застане на пътя на германеца, който може да оглави Ф1. „ Някои хора споделят, че това може да повлияе на бъдещето на спорта. Неговото име циркулира като евентуална опция за промяна на Чейси Кери, само че наподобява, че Ферари би трябвало да удари по масата и да застане на пътя му”, написа кореспондентът Даниеле Спарисчи.

Бърни Екълстоун утвърди тази доктрина и показа, че италианският тим има право да наложи несъгласие на концепцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР