"Бърбъри" оповести, че изтегля от колекцията си за сезона есен/зима

...
"Бърбъри" оповести, че изтегля от колекцията си за сезона есен/зима
Коментари Харесай

Burberry изтегля суичър, за който се смята, че окуражава самоубийството

"Бърбъри " оповести, че изтегля от сбирката си за сезона есен/зима 2019-2020 година суичър с качулка, за който бе преценено, че окуражава самоубийството, и сервира извиненията си, съобщи Агенция Франс Прес.

Става въпрос за потребление на нещо като примка за затваряне на качулката на суичъра по време на дефиле на "Бърбъри " на неотдавнашната Лондонска седмица на модата.

Манекенката Лиз Кенеди би паника, като качи в Инстаграм фотография на инкриминираното облекло, съпроводена от посланието "Самоубийството не е мода ". "Не разбирам по какъв начин е допустимо да допуснете сходно облекло да бъде показано на стилния подиум, по-специално в сбирка, предопределена за млади девойки ", възнегодува тя, обръщайки се към креативния шеф на "Бърбъри " Рикардо Тиши.

Лиз Кенеди, която твърди, че член на фамилията й е правил опит да се самоубие, взе присъединяване във въпросното дефиле. Тя увери, че се срами. "Имах къс диалог с някого, само че съумях единствено да промълвя "Това е модата - никой не се интересува от душевното ти положение ", сподели тя.

"Не съм желал да оскърбя никого ", означи Тиши и добавя: "Това е в прорез с вижданията ми и с полезностите на "Бърбъри ".

Another fashion brand another apology and a promise to do better.

Burberry Apologizes for Debuting Hoodie With Noose Around Neck https://t.co/OMueJVlnk3
— Bongani Bingwa - Broadcast Journalist (@bonglez) February 20, 2019
"Suicide is not fashion "- @Burberry apologizes for launching a hoodie with a noose around the neck at #LondonFashionWeek. Do you think it was intentional? https://t.co/QJoUN4lSpA #Burberry #BurberryNoose #BurberryShow #LFW19 #London pic.twitter.com/HDaeYRMEad
— The Chinese Weekly (@TheChineseWkly) February 20, 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР