Банско. В Банско освежиха чешми, пешеходни пътеки и почистиха градски

...
Банско. В Банско освежиха чешми, пешеходни пътеки и почистиха градски
Коментари Харесай

В Банско освежиха чешми, пешеходни пътеки и почистиха градски пространства

Банско. В Банско освежиха чешми, пешеходни пътеки и почистиха градски пространства. Това оповестиха от Община Банско . Кметът Георги Икономов и чиновниците на администрацията и културните и просветителни институции в курортния град дадоха старт на самодейността. Служителите на общинската администрация в Банско, на учебните заведения, читалището и музеите в града, се включиха през днешния ден в акцията за ободряване на градските пространства.
“Над 200 индивида работихме на другите местоположения. Чешмите бяха акцентът ни тази година, като успяхме да почистим 5, които имаха потребност. Боядисахме 15 пешеходни пътеки. Количеството боклуци, събрано в границите на акцията, е доста по-малко от това през предходните години. Усилията ни в посока на ежедневното поддържане на чистотата в града могат да бъдат измерени тъкмо в ден като този. ", добавя Икономов.
Граждани, които имат предпочитание да се включат в националната акция на bTV “Да почистим България дружно ” на следващия ден, 14 септември към този момент са получили материали. Точки на интензивност са регистрирани, както в градския парк в Банско, по този начин и в Добринище.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР