Банско се вдигна в защита на известният ковач и художник

...
Банско се вдигна в защита на известният ковач и художник
Коментари Харесай

Банско се вдигна да защити бит от униформени ковач

Банско се подвигна в отбрана на известният ковач и художник Радо Сарафов, откакто в събота вечер той е обичай от жандармеристи. В репортаж на bTV той самият описа, че към този момент е добре и разказа случката. Сарафов се прибирал пешком от работа след почерпка с сътрудници. На два метра от патрулен автомобил той спрял, с цел да изчака хора, с цел да се прибере с тях. 

Жандармерист излязал от колата и му наредил да се разкара, за какво пречел на патрула да работи. Ковачът възразил, че с нищо не пречи, след което последвал багра. Едва когато пристигнаха служителите на реда от РПУ-то, тогава ми желаеха документите, съобщи Сарафов.

Хората, които поддържат търсенето на правдивост за ковача, обявиха пред медиите, че няма да търсят сензации или възмездие. Те обаче твърдо декларират, че ще търсят правдивост за биячите в униформи. Едно от обяснението за случилото за тях е, че Радо Сарафов е бил с мръсни работни облекла, поради което жандармеристите са решили, че е клошар и може да се отнасят с него, както си желаят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР