Банско. Поклон Баългарийо свещенна!“ бе мотото на празничния спектакъл, подготвен

...
Банско. Поклон Баългарийо свещенна!“ бе мотото на празничния спектакъл, подготвен
Коментари Харесай

Благоевград: Учениците на Начално училище „Св. Паисий Хилендарски” в Банско представиха празничен спектакъл в чест на 140-та годишнина от Освобождението на България

Банско. „ Поклон Баългарийо свещенна! “ бе мотото на празничния театър, квалифициран от учениците на Начално учебно заведение „ Св. Паисий Хилендарски ” – Банско в чест на 140-та годишнина от Освобождението на България. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско .
Родолюбивото възприятие се образува от ранна детска възраст, а учителите са тези, които учат своите ученици да обичат родината и да се гордеят с историята на своя народ. С доста усърдие и по едно и също време с това чисто, по детски, дребните родолюбци показаха тематичната стратегия, отдадена на паметната за България дата – 3 март 1878 година В препълнената зала на читалище „ Никола Вапцаров ” в планинския град, прозвучаха патриотични стихове и песни, предизвиквайки топлите овации на публиката.
На тържествената вечер, паралелно с директорката на образователното заведение Невенка Бърдарева, кметът Георги Икономов поздрави участниците и публиката за идния народен празник и прелестно квалифицираното празненство.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР