Banksy е не само един от най-известните графити художници на

...
Banksy е не само един от най-известните графити художници на
Коментари Харесай

Коледният дух на Banksy

Banksy е освен един от най-известните графити художници на нашето съвремие, само че и опредлено най-любимият ни. Той непропуска опция да предизвика обществото, като демонстрира ясната си позиция по доста политически и обществени въпроси както най-добре може - посредством изкуството си.
 Banksy, Венеция и нова провокация от художника
Поредна провокация от Banksy

Кой слага под прицел този път

Нагледем образец за посланията, които се стреми да насочва, е и последното му видео, което се появи в Instagram профила на художника.

Новото " произведение на изкуството " на Banksy се появи в квартала на бижутерите в Бирмингам и този път е отдадено на тежката орис на бездомниците. Виждаме скитник, седнал на скамейка с всичките свои движимости до себе си, който се готви явно се готви да нощува там. Когато камерата се отдалечава, на стената се виждат и сребристи северни елени, които основават илюзорната визия, че бездомникът е в шейна (като дядо Коледа), а багажите му са дарове.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Banksy (@banksy) на Дек 9, 2019 в 5:15 PST

" Бог да благослови Бирмингам. През 20-те минути, в които снимахме Райън (човекут, който играе бездомника във видеото), минувачи му дадоха гореща напитка, два шоколада и запалка, без да е изискал нищо ", написа под клипа.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Topstreetart (@topstreetart) на Дек 10, 2019 в 7:10 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР