Банка е взела дома на Софи Маринова - ромският славей

...
Банка е взела дома на Софи Маринова - ромският славей
Коментари Харесай

Софи Маринова е съсипана! Коронакризата й отне най-милото

Банка е взела дома на Софи Маринова - ромският славей закъснява с погасяването на вноските за жилището в столичния квартал „ Драгалеци”. Това написа в. „ Уикенд”.

Чалга безработицата по време на пандемията от ковид и безкрайните родственици, които изхранва, са изпразнили джобовете на фолк певицата и тя не запомнила, че би трябвало да си заплаща ипотеката, която възлизала на към 1800 лв..

„ Не мога да икономисвам. Обичам да си закупувам скъпи движимости и като имам пари, си правя подарък я парфюмче, я някоя рокличка. Не държа пари в мен. Хонорарът от „ Като две капки вода” го похарчих, с цел да изкарам от пандиза Гринго, а той ми се отблагодари с кютек”, признала пред приятелки разорената певица.

След няколко неплатени вноски и предизвестия кредиторите прибрали жилището на Маринова, а тя се изнесла на квартира. Изобщо не страдала от този факт, тъй като считала, че е все тая дали ще дава пари на банката или ще заплаща наем.

Нищо от това обаче не й попречи. Маринова обаче е получила съществено понижение с уговорката да прави реклама на автокъщата. Преди време сама показа, че е платила 100 бона, с цел да освободят мъжа й.

„ Дадох си всичките спестени пари, тъй като го обичам и желаех да е на независимост, с цел да се оженим. Платих на юристи и където би трябвало за почерпки, единствено и единствено да го пуснат. Той доста добре знае, че без моите пари щеше да лежи още ", описа по време на раздялата им Софи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР