Балкански ритми, зрелищни състезания и любими български изпълнители са съставките

...
Балкански ритми, зрелищни състезания и любими български изпълнители са съставките
Коментари Харесай

Цеца дава старт на поредица от звездни вечери в Мега Мегами

Балкански ритми, зрелищни надпревари и обичани български реализатори са съставките на All stars weekend, с който Мега Мегами ще бъде още веднъж епицентър на заниманието в София. Четири дни, четири разнообразни ентъртеймънт стратегии ще развълнуват гостите на емблематичния клуб в хотел Marinela Sofia.

Началото ще бъде в действителност трепетно, защото е поверено на една от най-големите балкански звезди - Цеца. Тя ще зарадва българските си фенове на 10.02.2022. Адреналинът ще остане висок и на идната вечер, която е отдадена на зрелищните боеве. От 20:00 часа MAX FIGHT ще остави без мирис феновете на мощните чувства.

Градусът ще вдигнат млади очаквания в спорта, които ще подгреят експертите от 18.00 ч., а гост-изпълнител в афтър празненството ще е Емануела. Кралят на попфолка Азис ще екзалтира публиката си в третия ден от уикенда на звездите.

В деня на виното и любовта осъществяванията на Галена и Меди ще бъдат прочувственият подарък за всички празнуващи. И в случай че за любовта няма несъмнено време, то най-малко мястото е ясно - Мега Мегами клуб.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР