BalkanecБДЖ пусна за обществено обсъждане проектът на Графика за движение

...
BalkanecБДЖ пусна за обществено обсъждане проектът на Графика за движение
Коментари Харесай

БДЖ пусна за обществено обсъждане проекто графика на разписанието на влаковете за 2020г.

Balkanec

БДЖ пусна за публично разискване планът на Графика за придвижване на влаковете за 2020 година. Проекто графика по линията сред София и Драгоман планува опазване на броя влакове движещи се все още. Положително е, че в заложената смяна последните влакове от София за Драгоман и назад, които не се движат сега в събота и неделя и почивни дни са препоръчани да се възобновят!

Проекто графика планува още влаковете които сега потеглят от Драгоман за София в 7:30 и 10:30, да са с 25 минути по-рано, а тези в 13:30 и 15:30 с 35 минути по-късно.

Предвижданите по-големи промени от София за Драгоман са за първия трен от столицата, който в този момент потегля в 6:10, да отпътува в 5:45 и обедния тръгващ сега в 12:10, който е очакван да потегля в 12:45, както бе преди няколко години. Останалите промени по направлението са с по 5 минути.

Новото разписание ще влезе в действие от 8-ми декември 2019г.

Мениджърският екип на сдружението има за цел да реализира градивен разговор и оптимални резултати за всички заинтригувани страни по повод създаването на съответни и насочени към потребностите на жителите национални и районни транспортни схеми.

Проектът на новото разписание е съобразено с интензивната ремонтна стратегия на сдружението, като сега на друг стадий са процедури за подемни и капитални поправки на локомотиви, вагони и мотриси. Основна цел на управлението на сдружението е повишение на качеството на обслужване на пасажерите, като не се позволява закъснение в ремонтната стратегия. За осъществяването на разписанието за 2020 година се подчертава върху елиминиране на възможен насилствен престой на преносим състав заради ремонтна нужда и липса на аварийни елементи.

В продължение на осъществената към този момент социална консултация по отношение на план „ Закупуване на нов преносим състав за потребностите на БДЖ ”, ще бъде извършена кръгла маса с присъединяване на всички ангажирани лица, които да споделят своите визии и рекомендации.

Ръководството на компанията смята, че представянето на оптимално качествена услуга е допустимо единствено при построяването на отворен разговор, интензивна връзка, положително взаимно схващане и доверие, както и съответни задължения от страна на сдружението.

Предложения за промени в плана на График за придвижване на влаковете за 2020 година могат да бъдат изпращани на e-mail: [email protected] или импортирани в деловодството на БДЖ на адрес: София 1080, ул. “Иван Вазов ” № 3, както и в деловодствата на съответните общини, които имат отношение към него.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР