Българското председателство бе красива, но празна опаковка и вместо лидерство

...
Българското председателство бе красива, но празна опаковка и вместо лидерство
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Българското председателство бе красива, но празна опаковка

Българското председателство бе красива, само че празна опаковка и вместо водачество на Европа то бе еднопартийно занятие. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция дадена през днешния ден в централата на Българска социалистическа партия.

Нинова разясни, че оценката на председателството е дадена от Изпълнителното бюро на партията. „ Председателството на Съвета на Европейски Съюз приключи, ние изчакахме всички мероприятия, да мине срещата " 16+1 ", с цел да дадем своята политическа оценка “, сподели водачът на Българска социалистическа партия. Тя разясни, че още преди председателството Българска социалистическа партия е имала екип към Националния съвет, който е изготвил предложенията на партията за стратегия и те са били признати в документ на Народното събрание, оповестява Фокус.

Корнелия Нинова разясни, че Българска социалистическа партия се основава на най-важния документ в парламетарната република – решението на Народното събрание, с което се е приела програмата на председателството и неговите цели. „ Не знам дали си спомняте, че трите основни думи на председателството бяха трите „ к “ – консенсус, конкурентоспособност и кохезия и девизът беше „ Съединението прави силата “.

Нашата оценка е добра организация със едва наличие. Красива, само че празна опаковка. Вместо водачество и водачество на Европа – еднопартийно занятие, което докара до оттегляне на права на европейски жители “, сподели Нинова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР