Българското предложение за най-добър чуждоезичен филм на наградите Оскар през

...
Българското предложение за най-добър чуждоезичен филм на наградите Оскар през
Коментари Харесай

„В сърцето на машината“ е новият български филм по HBO Max

Българското предложение за най-хубав чуждоезичен филм на премиите " Оскар " през 2023 година „ В сърцето на машината “ на продуцента и режисьор Мартин Макариев към този момент е част от каталога на , с което българските заглавия в селекцията стават 37. Награденият  със „ Златна роза “ на едноименния фестивал във Варна през 2021 година и притежател на премията за най-хубав филм на през 2022 година от към този момент може да се похвали и с наличие в ефирен ефир.

Филмът е разполагаем за гледане и в платформата в Хърватия, Сърбия, Черна гора, Македония, Босна и Херцеговина и Словения.

Действието на кино лентата се развива в един от цеховете на цех, в който работят пандизчии, наказани за тежки закононарушения. Странно стичане на събитията изправя група от тях против надзорниците им и управлението, като слага на надълбоко, разтърсващо тестване моралните граници на всеки от забърканите, с цел да потвърди, че човечността и вярата могат да се родят на най-неочакваните места.

Ролите са поверени на Христо Шопов, Ивайло Христов, Юлиан Вергов, Александър Сано, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Валери Йорданов и Башар Рахал. Открояваща се роля прави и македонската театрална и кино звезда Игор Ангелов.

Продуценти на “В сърцето на машината “ са Александър Пенев и Мартин Макариев, който е и режисьор на кино лентата. Оператор е Андрей Андреев, сценарист - Борислав Захариев. Монтажът е дело на Никола Миленов, а музиката на Виктор Стоянов.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР