Българският волейболист Николай Учиков изненадващо напусна аржентинския гранд UPCN (Сан

...
Българският волейболист Николай Учиков изненадващо напусна аржентинския гранд UPCN (Сан
Коментари Харесай

Николай Учиков: Чувствам се добре и много щастлив след напускането

Българският волейболист Николай Учиков изненадващо напусна аржентинския гранд UPCN (Сан Хуан) заради персонални аргументи предходната седмица. Сега 31-годишният диагонал даде особено изявление за един от най-големите волейболни уеб сайтове в света worldofvolley.com , в което споделя, че се усеща добре и доста благополучен след напускането на тима.

" Честно казано се усещам добре и доста благополучен след напускането. Причината, поради която напуснах е, че имаше разлики в това по какъв начин и какво би трябвало да играем. Като цяло престоят ми в Аржентина беше приказен. Аржентина е красиво мясо, има положителни хора и най-хубавия стек на земята! Определено ще ми липсват аржентинските почитатели. Горещината и страстта са нещата, които ще запомня от тях ", призна Учиков пред worldofvolley.com .

" Сега съм си вкъщи и кой знае къде ще ме заведе идващото премеждие, любопитен съм да схвана!!! Сега е декември, тъй че ще се приготвям за Коледа и Нова година. Надявам се и желая всички да прекарат празниците с обич ", показа още българският диагонал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР