Българският участник на Евровизия догодина започна промо обиколката за песента,

...
Българският участник на Евровизия догодина започна промо обиколката за песента,
Коментари Харесай

Започна промо обиколката на Intelligent Music Project и Intention

Българският участник на Евровизия следващата година стартира промо обиколката за песента, с която ще се показа на състезанието. Intelligent Music Project изсвириха песента Intention за пръв път през вчерашния ден в Плевен и взривиха залата на читалище „ Съгласие " с незабравимо рок шоу.

На сцената излезе цялата група в състав Рони Ромеро, Бисер Иванов, Славин Славчев, Стоян Янкулов-Стунджи, Боби Косатакта, Лина Никол, Иво Стефанов, Сами Ефтимов и Димитър Сираков.

Въпреки усложнената епидемиологична конюнктура, организацията на събитието беше безкомпромисна, а всеки, който не разполагаше със зелен документ, имаше опция да си направи безвъзмезден подобен на входа на залата.

Супергрупата, чиито продуцент и създател на музиката и текстовете е доктор Милен Врабевски свири близо два часа пред цялостната зала в Плевен. Музикантите забиха и едни от най-големите си шлагери, измежду които емблематичната Every time и Yesterdays That Mattered. Невероятна атмосфера и особена страст се сътвори измежду публиката по време на осъществяването на баладата Listen.

В края на шоуто по избор на публиката, която към този момент беше на крайници, групата изсвири още един път Intention.

Турнето на Intelligent Music Project продължава на 13 декември във Велико Търново, 15 декември в Русе и 17 декември в Стара Загора.

Билети може да намерите в мрежата на Eventim () и Grabo.

На 5 февруари групата ще показа Intention онлайн и в столичния Sofia Live Club.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР