Българският туристически съюз, съвместно с Института за анализи и оценки

...
Българският туристически съюз, съвместно с Института за анализи и оценки
Коментари Харесай

Искат единна система и общи правила за туризма

Българският туристически съюз, взаимно с Института за разбори и оценки в туризма, създаде система за непорочност и сигурност, която резервира както живота и здравето на туристите и личния състав по хотели и хижи, само че по този начин и на доставчиците. Това съответствува с концепцията, че е належащо да има единна система с общи правила за бранша, изясни в утринния блок на Българска национална телевизия ръководителят на Института Румен Драганов.

Отлив на резервации в Банско стартира след апела на здравния министър проф. Костадин Ангелов да не се пътува в Благоевградска област, тъй като е една от двете най-рискови зони. Хотелиери и локална власт търсят решение на казуса преди началото на зимния сезон.

„ Обстановката е спокойна, поддържаме контакт всекидневно с туристическия отрасъл и сме уверени, че Банско и Добринище дават отговор на всички условия. Споделяме поддържаме предлагането на Националния ръб по туризъм, които оферират да се създаде Единна здравна система, на която да дават отговор всички зимни курорти “, изясни кметът на Банско Иван Кадев.

Банско е отличен курорт и той ще има туризъм, веселя се, че той се готви за един мощен сезон в изискванията на рецесия. Разбира се, че главно ще разчитаме на българи, само че може да се надяваме и на български туристи, сподели Румен Драганов.

Факт е, че лятото ние имахме един дори ненадейно сполучлив туристически сезон - паркингите бяха цялостни, нямаше места, дребните фамилни хотели и къщите за посетители - също, добави още Драганов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР