Българският треньор на Омония (Никозия) Ивайло Петев обяви след вчерашната

...
Българският треньор на Омония (Никозия) Ивайло Петев обяви след вчерашната
Коментари Харесай

Петев: Печелехме победи, когато бяхме обединени

Българският треньор на Омония (Никозия) Ивайло Петев разгласи след вчерашната загуба с 1:3 от АЕК (Ларнака) в плейофите за купата в кипърското състезание, че успехите са били при зелените, когато те са били обединени и единни. Другото, което не се хареса на Петев са грешките в отбраната, а изключително за второто попадение я назова " детинска ".

" Започнахме доста неприятно. В първите 25 минути направихме много неточности, не бяхме съсредоточени. Получихме два доста нелепи гола, като вторият си беше същинска детинска неточност. Лош и слаб мач за нас- самостоятелни неточности, неприятно придвижване по терена, доста изгубени обикновени топки. При 0:1 имахме късмет да вкараме, по-късно при 0:2 върнахме едно попадение до почивката. Но аления картон след началото на втората част пристигна в миг, когато опитвахме да изравним. Не съм удовлетворен, само че не виждам обратно, а напред.

Петев обаче отхвърли да поеме виновност върху себе си и съобщи, че когато тимът е бил обединен, триумфите са били на разположение. " Когато аз взема тима, когато аз направя подготовката, тогава аз ще кажа- да, имам мои неточности. Когато губим, споделям единствено едно- малко вложение от нашите футболисти и това няма да продължава. Но това са футболистите, които имам и с тях работя, съобщи Петев.

В тази среща на вратата се завърна българинът Николай Михайлов, който дълго лекуваше контузия в глезена. Той обаче не съумя да помогне кой знае какъв брой на отбора си. С последните думи, че това са футболистите, с които разполага, не се съгласи бразилецът Рубенилсон Кану, който остана на пейката. " Не мога да се съглася с сходно изявление. Ето, аз заставам на пейката, не получавам късмет, тъй че не са единствено тези футболисти, на които може да се разчита, декларира Кану пред медиите в Никозия. Омония е на 6-о място в класирането с трета загуба от три мача в плейофите и 44 точки. АЕК събра 58 и се приближи на 2 точки от 3-ото място.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР