Българският треньор Илия Груев и воденият от него Дуисбург сложиха

...
Българският треньор Илия Груев и воденият от него Дуисбург сложиха
Коментари Харесай

Груев и Дуисбург сложиха край на “черната” серия

Българският треньор Илия Груев и воденият от него Дуисбург сложиха завършек на “черната” си серия в Германия. В среща от 31-вия кръг на Втора Бундеслига “зебрите” завоюваха с 3:1 гостуването си на Ерцгебирге Ауе. Победата на “Ерцгебиргсщадион” е от извънредно значение освен за самочувствието на играчите в синьо-бели екипи, само че и за оцеляването им в групата.

В средата на февруари Дуисбург в челото на класирането и имаше действителни шансове да се бори за третата позиция, която праща на плейоф за влизане в Първа Бундеслига. След тежка серия от пет загуби и единствено едно тъждество обаче, отборът на българина се срина до нежеланата 14-а позиция, единствено на точка от плейаут-зоната.
Holt euch die Punkte, #Zebras! #AUEMSV #MSV pic.twitter.com/CCoZDgwZux
— MSV Duisburg (@MSVDuisburg) April 22, 2018 С успеха през днешния ден играчите на Груев взеха глътка въздух и три кръга преди края на шампионата се отдалечиха на четири точки 16-ия Санкт Паули, който все още ще играе се бори за мястото си във Втора Бундеслига. В оставащите три мача до края Дуисбург има две семейства - на Регенсбург (4-ти) и Санкт Паули (16-и), и гостуването на Гройтер Фюрт (15-ти).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР