Българският тенисист Илиян Радулов проведе съвместна тренировка с първата ни

...
Българският тенисист Илиян Радулов проведе съвместна тренировка с първата ни
Коментари Харесай

Илиян Радулов направи тренировка с Григор Димитров и Лоренцо Музети, започва днес на Ролан Гарос 2023

Българският тенисист Илиян Радулов организира взаимна подготовка с първата ни ракета Григор Димтиров, както и със международния №18 Лоренцо Музети от Италия преди да изиграе първия си дуел на юношеския Ролан Гарос.

Радулов е подложен под №5 в главната скица на конкуренцията и в мача си от първия кръг през днешния ден ще се изправи против руснака Данил Панарин. Битката посред им ще открие програмата на Корт №12 и ще стартира в 12.00 часа българско време.



Малко по-късно в днешния ден пък Илиян Радулов и Адрияно Дженев ще започват и в конкуренцията на двойки, където българският тандем е 3-ти подложен. Съперници на нашите момчета ще бъдат американците Лърнър Тийн и Александър Разеги. Този мач ще бъде четвърти в програмата на Корт №8.

Припомняме ви, че през вчерашния ден, където поставеният под №14 българин надигра с 6:4, 6:2 бразилеца Густаво Рибейро де Алмейда.

В шампионата при девойките пък Ива Иванова също стартира присъединяване си с победа, елиминирайки с 6:2, 6:3 участващата с " уайлдкард " французойка Марго Фантала при дебюта си в шампионат от Големия шлем.

За страдание, другата ни представителка в конкуренцията Росица Денчева отстъпи на Соня Зийнбаева от Германия след 5:7, 4:6.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР