Българският тенисист Александър Лазаров сподели бъдещите си планове и призна,

...
Българският тенисист Александър Лазаров сподели бъдещите си планове и призна,
Коментари Харесай

Алекс Лазаров: Мечтата ми е да вляза в Топ 10

Българският тенисист Александър Лазаров показа бъдещите си проекти и призна, че огромната му цел е да влезе в Топ 10 на тенисистите.

" Мечтата ми е да вляза в първите 10 на сингъл. Когато бях по-малък, доста хора ми се смееха, тъй като там са единствено 10 и множеството седят много време там. Надявам се с доста труд и старания да го реализира един ден ", съобщи Лазаров в изявление за NOVA.

" Със сигурност пандемията се отрази неподходящо. Годината стартира доста добре. Даже бях на шампионат, когато стопираха тотално спорта. Не беше доста прелестно. След това участвах в Сърбия на Източноевропейското състезание, там съумях да направя много добра подготовка и съм удовлетворен. Не знам какво щях да върша другояче. "

" От септември, дай боже, сезонът ще стартира. Записал съм се на няколко шампионата в Румъния и Австрия, в случай че всичко мине добре, ще вземам участие там ", добави родната ракета.

" Чух се с Гришо, когато разбрах, че е болен от ковид. Увери ме, че е добре и всичко е наред. Когато можем, се чуваме, виждаме се, упражняваме дружно с останалите. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР