Българският щанд е най-хубавият в Берлин. Всички участници са железни.

...
Българският щанд е най-хубавият в Берлин. Всички участници са железни.
Коментари Харесай

Кубрат Пулев рекламира розовия домат в Берлин

Българският щанд е най-хубавият в Берлин. Всички участници са стоманени. Тук са най-вкусните биологични артикули, а розовият домат е неповторим и незаместим. С тези думи родната звезда в бокса Кубрат Пулев направи спонтанна реклама на българския щанд на най-голямото в света ревю за земеделие, храни и градинарство „ Зелена седмица “, което се организира в Берлин.

Спортистът посетил особено немската Агра, с цел да даде кураж на българските производители. Още с появяването си на нашия щанд Кубрат Пулев провокира възторг. Стотици в голямата зала - и изложители, и гости, впериха взор към нас - Кубрат направи чудесна реклама за нашите артикули и най-много на розовия ни домат, а събитието документирахме с клип.

Това описа ръководителят на Националното обединяване на младите фермери в България Венцислав Петков. Той се показва за втора година на " Зелена седмица " с патентования от него вид домати " Розова фантазия ", който отглежда на над 30 декара в пазарджишкото с. Мало Конаре. През 2015 година Венцислав Петков стана притежател на огромната премия в състезанието на вестник " Марица " " Фермер на Тракия ".

Той разяснява, че присъединяване му на това ревю носело главно авторитет за България и българските розови домати, а не толкоз финансови изгоди. Важното е, че от ден на ден германци научават за този артикул и като дойдат в България, го търсят. Тук особено мъчно ще пробием с него, защото има голям импорт на турски зеленчуци, които владеят немския пазар, добави фермерът. В рамките на ревюто той е дарил 100 кг " Розова фантазия " за бездомните хора в Берлин. Фенки на розовите домати станали и миските на Етиопия и Уганда, които пристигнали в немската столица, с цел да поддържат участниците от своите страни.

" Зелена седмица " в Берлин е измежду най-престижните интернационалните конгреси за храни и селскостопански артикули, което се организира за 84-ти път. България взе участие за 30-и следващ път със собствен личен щанд. Той е ситуиран на над 124 кв. м, на който 24 компании излагат своите артикули. Асортиментите, които посетителите могат да дегустират на българския щанд, включват биологичен и стандартен пчелен мед, виновност, месни и млечни артикули, лютеница, конфитюри, сладка, биозеленчуци, както и показване на козметични артикули на основата на българската роза и лавандула. Тази година на " Зелена седмица " вземат участие над 1700 изложители от 65 страни. В интервала 18-27 януари те показват своите присъщи артикули в региона на земеделието, градинарството и хранително-вкусовата индустрия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР