Българският шампион Лудогорец представи поредното си ново попълнение - Елвис

...
Българският шампион Лудогорец представи поредното си ново попълнение - Елвис
Коментари Харесай

Лудогорец представи поредното си ново попълнение

Българският първенец " Лудогорец " показа следващото си ново попълнение - Елвис Ману . Нидерландецът става четвъртият нов състезател в селекцията на Павел Върба през лятото.

27-годишният Ману играе като крило и има богат опит по европейските терени с екипите на " Фейенорд ", " Брайтън " и " Хърдърсфийлд ". 

Той показа, че идването му тук е стъпка напред в неговата кариера, като може единствено да се усъвършенства.  

" Казвам се Елвис Ману, атакуващ състезател съм, играя като ляво крило. Играл съм във " Фейенорд ", в Англия, за последно бях в Китай. Сега ми се дава опция да играя в Европа и се надявам да доближи още веднъж това равнище, с което да оказа помощ на " Лудогорец ".
 Ману ludogorets.com/bg/

" Както казахме Джоди Лукоки е доста добър мой другар. Ние поддържаме добър контакт. Знам, че всяка година  " Лудогорец " играе в Европа, играли са и са побеждавали огромни тимове. Идването ми тук е стъпка напред в кариерата, с която мога единствено да подобря всичко в представянето си ". 

" Като атакуващ играч най-важното е да въвеждам и да давам асистенции. Надявам се със скростта и качествата да покажа това, което се чака от мен ".

" Знам, че " Лудогорец " е тим, който господства в мачовете си. Познавам няколоко играчи, измежду тях е Стефан Баджи. За мен той е доста добър отбранителен халф. Знам за качествата на Клаудиу Кешеру, който е вкарал над 100 гола за " Лудогорец ". Надявам се да заформим добър тандем, изключително в офанзива. Както споделих, уповавам се с моите качества да оказа помощ на тима ", съобщи Ману.

  Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР