Българският сериал Братя, който се излъчва в момента всяка вечер

...
Българският сериал Братя, който се излъчва в момента всяка вечер
Коментари Харесай

ВИП братя на нож:Цанко е обиден на Камата заради пари, Рачков се срамува от Петър и още... + СНИМКИ

Българският сериал „ Братя ”, който се излъчва сега всяка вечер по Нова телевизия, повдигна тематиката за враждуващите родственици . Братята и сестрите не постоянно са най-близките хора в едно семейство. Често, изключително когато единият от тях е процъфтяващ, богат и прочут, другият е цялостен аудсайдер и живее в сянката на своя роднина. Напук на поговорката, че кръвта вода не става, някои от родните звезди враждуват с години между тях и нищо не е в положение да ги сдобри. В основата на враждата им нормално е провалена кариера, разногласия за наследствени парцели и пари, както и тежки пороци като хазарт и опиати.

Орлин Горанов зачерта Иван от автобиографията си

Естрадната звезда Орлин Горанов бере позор поради своя брат Иван. Изпълнителят на „ Светът е за двама ”, който неотдавна се изявява като водещ на тв шоуто по Българска национална телевизия „ Последният печели ”  дори го зачерта от биографичната си книга „ Да стартираме всичко изначало ”. Двамата пристигнали на бял свят в Берковица, само че от невръстни деца живеят в София. Баща им - починалият към този момент доцент доктор Александър Горанов, бил прославен академик, който изследвал радиационното влияние върху някои типове растения.

Иван Горанов обаче бил единственият човек във семейството, който хвърлял леке върху уважаваните си родственици. Според хора, сърбали попарата му, Иван бил привързан към
хазарта и профуквал всичко припечелено на комар, по бинго зали и казина. Преди години той потъна вдън гори тилилейски, с цел да не бъде открит от хората, които ужилил с недовършен градеж в столичния ж.к. „ Младост ”. Измамените даже го дали на прокурор, тъй като въпросът по никакъв метод не можел да бъде позволен по кротичък метод. В момента Иван имал личен бизнес и не се чувал въобще с по-малкия Орлин. Братя Горанови не водели разногласия нито за завещание, нито за пари, както се случва в множеството семейства. Те обаче не се чували даже на празник. „ Не подкрепям контакти с този човек. Не искам да имам нищо общо с него ”, коментирал е сбито Орлин Горанов.

Цанко е афектиран на Христо Стоичков поради пари

Най-смразената двойка братя в общественото пространство са Христо и Цанко Стоичкови. Драмите сред тях толкоз ескалираха, че по-малкият брат на Камата изригна: „ Аз нямам към този момент брат! ” Цанко бе наскърбен, че Христо оказва помощ финансово на хиляди хора, а на него дал единствено 100 000 лева Парите му трябвали, с цел да започва личен бизнес в Харманли. Партньорът на Цанко обаче го изиграл и му дължал двойно повече, които братът на Стоичков се съмнявал, че ще получи. Отношенията сред Цанко и Христо се обтегнаха още повече, когато през ноември 2018 година Камата не честити рождения ден на майка им Пенка. Тя посрещнала гостите за най-личния си празник в къщата си в Ясно поле. „ Брат ми още веднъж не се обади да майка си. Сигурно и на погребението й няма да пристигна. Юда, не помни, че има брат! ”, разяснява засегнат Цанко.

Според техни близки, той доста страдал, че е бил обещаваща вяра  в родния футбол, само че не е съумял да направи спортна кариера като тази на световноизвестния си брат. Публична загадка в Пловдив са проблемите с опиатите, които Цанко имал в предишното. Това е и повода да бъде отсвирен от Христо Стоичков.

Асен Бербатов е черната овца на семейството поради опиати

Външно Асен и Димитър Бербатови си наподобяват, само че в действителност двамата нямат нищо общо. Бербо бе разгласен за най-хубавия ни футболист през XXI век, само че се срами от своя брат. Също като Цанко Стоичков, и Асен е правил опит за футболна кариера. Тя обаче бързо завършила. През март по-малкият Бербатов попадна в полезрението на медиите с следващата си издънка, която обогати престъпното му досие. Асен е остарял познайник на полицията. Според осведомени, връзките сред двамата братя били хладни, само че все пак Бербо постоянно помагал на брат си, когато той имал потребност, най-често с положителни юристи.

Преди да се пусне в престъпния свят, дребният Бербатов приключил за треньор. Правил опит да пробие във футбола, само че без триумф. След няколко мача кариерата му залязла. На 26 години се оказал един провален футболист без особени шансове за треньорска кариера. През 2011 година опитал да развие бизнес в родния си Благоевград. Отворил магазини за облекла. В началото нещата тръгнали добре, само че след това бизнесът му зациклил.

По данни на полицията за първи път Асен бил хванат да продава опиати през 2012 г, когато служители на реда разкрили  в бебешкото столче в колата му 20 грама кокаин на стойност 4366 лева Въпреки че автомобилът бил каран от негов другар, проверяващите били безапелационни че дрогата е на Бербатов. Тогава черната овца на фамилия Бербатови получи условна присъда от година и половина с 3-годишен изпитателен период. През 2013-а братът на Бербо още веднъж бил заловен в издънка с дрога. Последният му арест е през март, по време на полицейска интервенция с обиски по домовете на престъпно проявени лица. Асен бил махленски в разпространяване на опиати. У него ченгетата разкрили дрога, приготвена за продажба. Никога до момента обаче футболната легенда не е коментирал обществено държанието на разхайтения си брат, само че даже майка им Маргарита не можела да ги сдобри.

Рачков се срами от Петър

Подобен проблем със своя бран непрокопсаник като на Бербатов има и комикът Димитър Рачков. Петър е известен в бургаския ъндърграунд, само че след всяка издънка с разпространение на дрога се разминава с условна присъда. Миналото лято братът на артиста се призна за отговорен и подписа съглашение с прокуратурата за условна присъда от 1 година и 11 месеца с изпитателен период от 4 години. Петър бе закован след акция на бургарските криминалисти. Дълго преди този момент той бил следен и даже имали информация къде крие дозите – в запалки „ Клипер ”. Той бе закопчан на 16 април 2018 година в дома му в ж.к. „ Възраждане “, където бяха открити няколко дози пико за малко над 100 лева Спецполицаите атакували жилището на брата на Рачков, откакто малко по-рано проверяващите станали очевидци по какъв начин Петър продава към 1 гр метамфетамин на бургазлия. Причината за лекото наказване било, че Рачков влиза по делото като неосъждан. Той е залавян няколко пъти с опиати и за шофиране без брошура. За последните 3 случая бургазлията получи административни санкции – санкции по член 78 а и надлежно остана с чисто правосъдно минало. Рачков към този момент има две условни присъди - за държане на опиати и за шофиране с подправена брошура през 2011 година, само че и двете към този момент са изтекли. Петър излезе чист и след ареста за нарколабораторията, открита при спецакцията на работното му място – помпена станция в село Черни връх. Разследването по случая беше спряно, откакто криминалистите не съумяха да свържат откритите колби и прекурсори с брата на известния български комедиант. През идващите 4 години обаче Рачков би трябвало да бъде доста деликатен, защото всяка неверна стъпка може да го прати зад решетките. 
Братът на проф. Чирков мизерства

Светилото в кардиохирургията проф. Александър Чирков се срами от своя по-голям брат Дилян. Преди няколко години папараци изловиха неговия роднина да се реди на опашка за храна от обществената кухня в Лом. Братът на професора бе щракнат до момента в който чакаше за филия самун и яхния с клошари и други гладни пенсионери. Макар че доктор Чирков е един от най-успелите и заможни лекари у нас, 2 години по-големия му брат Дилян броял стотинките си. Двамата не си говорели повече от 20 години, не се чували даже на празници. Причината за враждата на кръвните родственици била повече от банална – спор за парцели. Преди четвърт век проф. Чирков се счепкал с Дилян за двуетажна къща на пъпа на родния им град Лом, в която живеел баткото на Чирков. Дилян считал, че е разумно богатият му брат, който от години не е стъпвал в Лом и от дълго време е устроил живота си в Германия, да му преотстъпи своя дял от наследството. Професорът обаче не виждал причина да се откаже от него, защото имал 4 деца и внуци.
„ Не подкрепям връзка с брат ми. Не желая да го слушам и не искам нищо от него. Всъщност аз към този момент не го имам за брат. Казват, че кръвта вода не ставала, само че нашата е станала и водата от дълго време е замръзнала – лед е ”, показа преди време световноизвестният кардиохирург.

Проф. Вучков не елементарни на артиста Михаил Петров

Емблематичният артист от Народния спектакъл Михаил Петров, естествен брат на отишлия си преди години от инсулт проф. Юлиан Вучков, се оказа единственият правоприемник на бездетния театровед. В което няма нищо неприятно, стига сред двамата братя да не съществуваше жестока и непримирима омраза. Самият професор споделяше приживе, че с „ бездарното актьорче ”, както наричаше брат си, не е разменил и дума близо 35 години.

Юлиан и Михаил имат обща майка, само че Вучков по този начин и не приема втория й мъж, бащата на Мишо, като отдава на неговото пагубно въздействие върху характера на младежа, който е с 13 години по-млад от него. Двамата с Михаил поддържали контакт до гибелта на майка си. В идващите 5 години Петров звънял на брат си постоянно на деня на гибелта й, като съгласно професора единственото му предпочитание било да го депресира. При последният им диалог по телефона Михаил му вдигнал страховит скандал и това бил краят на връзките им.
По подигравка на ориста точно омразният брат на професора наследи жилището и спестяванията му, защото професорът не направи наследство. Запознати с битието на маститият ерудит настояват, че с изключение на обширното жилище и идеалния център на София на ул. „ Христо Белчев ”, той имал спестявания на стойност сред четвърт и половин милион лв.. По закон всички тези средства наследил Михаил Петров, а наскоро апартаментът наоколо до НДК бе продаден за 300 000 лева „ Лоша дума за брат ми няма да кажа ”, безапелационен бе след погребението на професора Михаил Петров.

Славата и парите скара Деян и Бойко Неделчеви

„ С брат ми Бойко продължаваме да не си приказваме - той се срами от мен ”, изповядвал се е Деян Неделчев-Икебаната. Повече от 10 години той и  Бойко не са си проговорили. Гласовитият ексцентрик в никакъв случай не е разкривал защо тъкмо са се скарали преди повече от десетилетие с брат си, който също като него се изявяваше дълго време като артист. За разлика от Деян обаче Бойко се отхвърли от певческата кариера и макар че брат му неведнъж го подканвал да се върне на сцената, той по този начин и не склонил да го направи. Изпълнителят на шлагера „ Съчки групирам ” не съумя да пробие с гласа си, а с провокативните си песни с двузначен текст и скандални видео клипове.

След като години наред не си говореха, двамата съумяха да намерят път един към различен през 2013 година, когато Деян се завърна от Канарските острови, където живееше, с цел да взе участие в риалитито „ Къртицата “. След финала му обаче братята още веднъж се сдърпали и цялата им остаряла омраза избухнала с нова мощ. Според осведомени двамата се скарали поради имотни делби. Освен това не по-малко гласовитият Бойко не можел да преглътне обстоятелството, че брат му е съумял да направи кариера за разлика от него.  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР