Българският сайт Predpazi.com заявява своята съпричастност към битката срещу разпространение

...
Българският сайт Predpazi.com заявява своята съпричастност към битката срещу разпространение
Коментари Харесай

Български сайт предлага защитни средства срещу COVID-19 с благотворителна цел

Българският уебсайт Predpazi.com декларира своята съпричастност към борбата против разпространяване на COVID-19 в България и стартира да предлага защитни средства, като цялата облага от тях ще бъде дарена. Сайтът си слага следните цели:
ПРЕДОСТАВЯНЕ на защитни средства като защитни маски и дезинфектанти; ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ на спекулата, засягаща продуктите за отбрана и превенция; Даване на ВЪЗМОЖНОСТ на всеки да отбрани себе си и фамилията си; ДАРЯВАНЕ на осъществените облаги на дела, свързани с битката против COVID-19.
„ Когато човешките живот и здраве са изложени на риск и поставени на предните линии в битката за оцеляване и избавление, няма нещо друго, което да заслужава по-голяма централизация на старания, битка и своевременна взаимопомощ “, съобщи Васил Йорданов, съосновател на плана, добавяйки:

„ Вярваме, че човешките живот и благополучие са единственото, което има значение в тази комплицирана за всички ни обстановка. Печалбата не попада измежду задачите, които predpazi.com си слага. Намеренията ни са благотворителни и са насочени напълно към желанието да помогнем в този спешен миг. Средствата от продажбите ще дарим за битката с ковид “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР