Българският разработчик на системи за управление на бизнеса ERP.BG обяви,

...
Българският разработчик на системи за управление на бизнеса ERP.BG обяви,
Коментари Харесай

ERP.BG обяви програма в подкрепа на българския бизнес

Българският разработчик на системи за ръководство на бизнеса ERP.BG разгласи, че всички негови клиенти, заплащащи абонамент за софтуерните му артикули за ръководство на търговски обекти, ще могат да ги употребяват един месец гратис. Мярката е във връзка със строгите ограничения, оповестени у нас в отговор на пандемията от ковид Covid-19. Тя се отнася само за работните места в комерсиалните обекти.

" Физическите обекти ще пострадат най-вече от тези невиждани ограничения и съгласно мен е значимо всички техни сътрудници да се обединим към ограничения за поддръжката им. Наясно сме, че това е единствено капка в морето от разноски, пред които са изправени тези бизнеси. Но всички ние би трябвало да поемем солидарно своята отговорност за тяхното оцеляване. Освен човешка покруса, коронавирусът съставлява и чисто икономическа опасност за нашето общество ", заяви Иван Аржентински, ръководещ съучастник в ERP.BG.

Според него дигитализацията на бизнеса е от основно значение за повишение на неговата успеваемост и в идните сложни времена за стопанската система това ще стане още по-видно.

" Когато обичайните компании с физически обекти са принудени да трансформират незабавно своите бизнес модели, постанова се да заобикалят скупчването на хора на едно място, да вършат доставки до домовете, а от ден на ден чиновници – да работят от вкъщи, софтуерните платформи могат да изиграят основна роля. Затова аз приканвам и други ИТ компании да улеснят достъпа до своите решения до момента в който продължава тази рецесия ", добави още Иван Аржентински.

За да могат да се възползват от поддръжката, засегнатите компании би трябвало да заявят това пред екипа на ERP.BG до 30 март 2020 година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР