Българският производител на бутикови спортни електромобили Sin Cars подготвя серийно

...
Българският производител на бутикови спортни електромобили Sin Cars подготвя серийно
Коментари Харесай

Българската Sin Cars иска да произведе 20 000 електромобила в следващите 3 години

Българският производител на бутикови спортни електрически автомобили Sin Cars приготвя серийно произвеждане на електрически бусчета като се цели главно в немския пазар. Това съобщи в предаването Money.bg по Bulgaria on air притежателят на основаната в Русе компания Росен Даскалов. Неговата концепция е през идващите 3 години да бъдат създадени до 20 000 автомобила. Казано другояче, това съставлява към 2% пазарен дял в Европа до 2025-а година.

" Скоро започваме серийното произвеждане на нашия първообраз за електрически микробус, който представихме през 2019 година в Женева. Смело мога да кажа, че ще станем водач в Германия, тъй като в нишата, в която сме се прицелили действително нямаме конкуренция ", разяснява Росен Даскалов.

Автомобилите ще са напълно енергийно самостоятелни, а базовата им цена ще бъде 41 000 евро без Данък добавена стойност

Росен Даскалов пресмята, че след 150 000 км. Активно каране ще има изцяло възвръщане на инвестицията. Колите ще бъдат главно създавани в Русе с довършителна работа в Германия.
 Българският авто производител
Българският авто производител " Син Карс Индъстри " търси 2 милиона от БФБ

Производителят на спортни и електрически автомобили има капитал от 18,5 милиона лв.

От началото на юни " Син Карс Индъстри " е записана на Българската фондова борса

" Аз желая да благодаря на всички вложители и хора, които ни се довериха. Пуснахме 2 милиона акции на цена от 1 лев за акция, с цел да можем да станем обществена компания и да работим с отворена посока Германия и развиването ни към немските и западноевропейските фондови пазари ", добави Даскалов.

Колкото до набраните средства от 2 милиона лв., те ще бъдат употребявани най-вече за развиването на индустриалната зала в Русе, за закупуване на акумулатори за изработването на последващи 5 автомобила и за представянето им в Германия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР