Българският президент кани на визита в София македонския си колега

...
Българският президент кани на визита в София македонския си колега
Коментари Харесай

Бившо ченге от ДС разкри голямо предателство на Румен Радев

Българският президент кани на аудиенция в София македонския си сътрудник Стево Пендаровски. Това посещаване е следващо оскърбление на България, написа интернационалният анализатор и някогашно ченге от „Държавна сигурност“ Велизар Енчев в обществените мрежи:

Защото има два обстоятелството, които би трябвало да осуетят посещение на македонския президент тъкмо в този момент в София:

Факт №1: Преди седмица, в навечерието на визитата на премиера Кирил Петков в Скопие, офисът на македонския държавен глава разгласи, че президентът ще одобри делегация на сепаратистката организация ОМО „Илинден-Пирин“.

Факт №2: По време на диалога си с Кирил Петков в Скопие, както и в изказване за македонския тв канал „24“, Пендаровски съобщи, че в България има „македонско малцинство“.

И след тези две провокационни дейности на Стево Пендаровски, които минират така и така нежния разговор сред министър председателите на двете страни, Радев най-любезно предлага Пендаровски да му гостува.

Този акт на българския президент е следващо угодничество на страната ни пред македонистите.

Защо Радев другарски протяга ръка на Пендаровски и по този начин легитимира антибългарската изразителност на македонския президент?

Защото синергията с македонизма в Скопие е функционалност на синергията му с Вашингтон.

Източник: Гласове
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР