Българският представителен тим по електронен футбол на FIFA22 ще продължи

...
Българският представителен тим по електронен футбол на FIFA22 ще продължи
Коментари Харесай

Отборът на България по FIFA22 продължава с обновен състав в квалификациите за FIFAe Nations Series

Българският внушителен отбор по електронен футбол на FIFA22 ще продължи с освежен състав присъединяване си в предквалификациите (Play-Ins) и в същинските квалификации за FIFAe Nations Series 2022, проведени от международната футболна асоциация ФИФА. Промяната беше наложителна след отстраняването от националния тим на Сезер Сабриев (BGsanchez), поради редовно нарушение на етичните правила на държание, обидно и неуважително отношение към уредници, админи и съотборници.

Новите национали на България бяха избрани посредством селекционен шампионат, който се организира през миналата седмица. В надпреварата взеха присъединяване 11 тима от цялата страна, формирани от по двама състезатели. В последна сметка до финала доближиха двойките Илия Стоянов (IStoyanov10)/Димитър Досев (SuperMax) и Иван Чуров (Falcons DrNightWatch)/Стефан Чечи (Chechi). Именно тези четирима състезатели ще образуват новия внушителен отбор на България, менажиран от селекционера Емил Димитров (Beast).

"Тъй като на този стадий в шампионата имаме право на до трима състезатели, ще разгадавам на разнообразни комбинации сред Стоянов, Досев и Чечи. Присъствието на Иван Чуров в редиците ни също е извънредно значимо за тима, поради големия му опит на интернационалната сцена ", разяснява Димитров.

Следващите срещи на представителния тим на България са на 7 и 8 април и ще бъдат излъчени директно. В първия ден националите ще срещнат поредно съставите на Белгия (18:00 часа), Финландия (18:55 часа) и Румъния (19:50 часа). Ден по-късно българите се изправят против Словакия (18:00 часа) и Северна Ирландия (18:55 часа). След края на тези предквалификации, на българският отбор му предстоят същинските квалификации за FIFAe Nations Series 2022.

"Приемам идните тази седмица срещи като добра опция за обиграване на актуализирания състав. Винаги съм бил оптимист и считам, че с този екип ни чакат огромни триумфи, стига да продължим да поддържаме високо равнище на дисциплинираност и екипен дух. Победите ще дойдат с времето и постоянството. Момчетата са наясно, че единственото ми условие към тях за мачовете тази седмица е да подходят съществено и да дадат всичко от себе си на виртуалния терен, без значение от крайния резултат ", добави още националният селекционер Емил Димитров.

Сформирането на български народен тим стана допустимо с помощта на партньорството сред Български футболен съюз и фирмите „ Спортс Мениджмънт България “ и „ Кий Ивентс енд Комуникейшън “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР