Българският представител на Евровизия Виктория с емоционална първа репетиция на

...
Българският представител на Евровизия Виктория с емоционална първа репетиция на
Коментари Харесай

Виктория с жест към баща си в първата си репетиция за Евровизия

Българският представител на Евровизия Виктория с прочувствена първа подготовка на огромната сцена на Евровизия в Ротердам.

Сцената е претворена като вътрешният свят на Виктория. Под звездното небе тя е сама на ръба на скалата измежду океана от страсти със фотографията от предишното - на дребната Виктория и нейния татко.

" Много желаех просто да го развеселявам и с това демонстрирам, че в действителност хората би трябвало да ценят повече фамилиите си, околните си, да ги обичаме да им демонстрираме любовта си всеки ден, тъй като животът е къс. Когато излязох на тази сцена, забравих за всичко и се почувствах все едно съм си у дома ", сподели български представител на " Евровизия " 2021 Виктория Георгиева.



" Да бъдеш уязвим на сцената е основен детайл. Това желаеме да предадем на публиката с песента. Показваме и силата, която Виктория има, изправяйки се. Затова тя в началото е на земята ", сподели театралният режисьор на България Марвин Дитман.

" Пясъкът, който пада от горната страна, е повсеместен знак на отминаващото време. А когато времето спре - целият свят се трансформира. Това е прелестен метод да се изрази нейната вътрешна битка и осъзнаването, че има вяра в края на пътя ", сподели Дан Шиптън, театрален режисьор на България.

А по пътя към сцената в Ротердам има прецизни правила - коронавирусът промени и песенния конкурс.



" На всеки 48-часа всеки, който влиза в тази зала, се тества за ковид. А за какво взеха решение да провеждат въпреки всичко състезанието - повода е, че това се възприема като един огромен тест за културния живот на цяла Европа ", сподели ръководителят на българската делегация на " Евровизия " 2021 Йоана Левиева-Сойър.

Публика на концертите също ще има, само че единствено при 20% от потенциала на залата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР