Българският представител на Евровизия Intelligent Music Project пусна втори сингъл

...
Българският представител на Евровизия Intelligent Music Project пусна втори сингъл
Коментари Харесай

Нова песен от Intelligent Music Project ден преди първия полуфинал на Евровизия

Българският представител на Евровизия Intelligent Music Project пусна втори сингъл от идния албум на групата „ Unconditioned ". Песента носи името " New Hero " и е съпроводена от оглушителен видеоклип, пресъздаващ военна обстановка. " New Hero " излезе ден преди Intelligent Music Project да се качат на голямата сцена в Торино, за да демонстрират България на едно от най-големите музикални събития в света - Евровизия, с песента Intention, която също е част от идния да излезе през юли албум.

„ Нашата музика е задача - имаме послания, които желаеме да предадем, и считаме, че в комплицираните и тъжни времена, в които живеем, таман посланията от тази песен са значими и би трябвало да приближат до оптимално повече хора. Смятаме, че тъкмо в този миг е моментът, в който това може да се случи ", разказват за песента музикантите от Intelligent Music Project. А посланието на песента е много ясно - да загърбим егото, гнева и страха и да стартираме да живеем за хората към себе си.

„ Ефективното действие в настоящето, без значение от компликациите, е ключът към напредъка. Важно е да знаем, че с красиви приказки нищо не е осъществено. Лесно е да стоиш безмълвен и да изпълняваш каквото ти се споделя. По-трудното, единствено че единственото ефективно е човек да има персонално мнение, персонален прийом на съпротива към несправедливостта, макар и непрекъснато в самота и неразбиране ", споделя основателят на музиката и текста на New Hero, както и основател и продуцент на Intelligent Music Project лекар Милен Врабевски. Именно това послание в клипа се предадава чрез децата, които в сюжета на видеото са поставени в много тъжната, единствено че сегашна военна обстановка.

„ Искахме да покажем колко значими са децата и колко значимо е да ги обичаме и възпитаваме тъкмо в тези полезности - да взимат смели решения и да живеят за хората към себе си. Те са новите герои! ", допълват от екипа на групата. Режисьор на клипа и основател на концепцията за сюжета е Кирил Киров-Кико, а оператор на видеото е Павлин Иванов-Bashmotion.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР