Българският представител на Евровизия Intelligent Music Project пусна втори сингъл

...
Българският представител на Евровизия Intelligent Music Project пусна втори сингъл
Коментари Харесай

Нова песен от Intelligent Music Project ден преди първия полуфинал на Евровизия

Българският представител на Евровизия Intelligent Music Project пусна втори сингъл от идния албум на групата „ Unconditioned “. Песента носи името “New Hero” и е съпроводена от гръмък видеоклип, пресъздаващ военна конюнктура.

“New Hero” излезе ден преди Intelligent Music Project да се качат на огромната сцена в Торино, с цел да показват България на едно от най-големите музикални събития в света – Евровизия, с песента Intention, която също е част от идния да излезе през юли албум.

„ Нашата музика е задача - имаме послания, които желаеме да предадем, и считаме, че в сложните и тъжни времена, в които живеем, тъкмо посланията от тази ария са значими и би трябвало да доближат до оптимално повече хора. Смятаме, че точно в този момент е моментът, в който това може да се случи “, описват за песента музикантите от Intelligent Music Project.

А посланието на песента е доста ясно – да загърбим егото, гнева и страха и да стартираме да живеем за хората към себе си.

„ Ефективното деяние в сегашното, без значение от компликациите, е ключът към напредъка. Важно е да знаем, че с красиви приказки нищо не е реализирано. Лесно е да стоиш безгласен и да изпълняваш каквото ти се споделя. По-трудното, само че единственото дейно е човек да има лично мнение, личен способ на опозиция към несправедливостта, въпреки и постоянно в самотност и недоумение “, споделя създателят на музиката и текста на New Hero, както и създател и продуцент на Intelligent Music Project доктор Милен Врабевски.

Именно това обръщение в клипа се предадава посредством децата, които в сюжета на видеото са сложени в доста тъжната, само че настояща военна конюнктура.

„ Искахме да покажем какъв брой значими са децата и какъв брой значимо е да ги обичаме и възпитаваме точно в тези полезности – да взимат смели решения и да живеят за хората към себе си. Те са новите герои! “, допълват от екипа на групата.

Режисьор на клипа и създател на концепцията за сюжета е Кирил Киров-Кико, а оператор на видеото е Павлин Иванов-Bashmotion.

Видеото може да гледате тук:

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР