Българският патриарх Неофит изпрати послание до главния редактор Славка Бозукова

...
Българският патриарх Неофит изпрати послание до главния редактор Славка Бозукова
Коментари Харесай

Патриарх Неофит поздрави и благослови „Стандарт“ за юбилея

Българският патриарх Неофит изпрати обръщение до основния редактор Славка Бозукова и екипа на „ Стандарт “, с което поздравява вестника за 30 годишния празник и насочва благословия за здраве и триумф.

„ Представлявания от Вас вестник продължава от далечната 1992 година до през днешния ден да демонстрира стандарт в новините и положителната публицистика. През тези години отразявахте разнообразни вести свързани с живота в Православната ни Църква, а през последните шест години сътрудничите и на Светия Синод в отразяване на църковно-богослужебните и обществени действия на Българската православна черква “, отбелязва Негово Светейшество в писмото си до медията.

Патриарх Неофит пожелава „ броевете на представлявания от Вас вестник да доближат до от ден на ден читатели, които да получават информацията по най-хубавия и истинен метод, по този начин, както всеки почитащ истината и словото, би ги оценил. “

Ето и цялостния текст на писмото на Негово Светейшество Патриарх Неофит:

ДО Г-ЖА СЛАВКА БОЗУКОВА

ГЛ. РЕДАКТОР НА ВЕСТНИК „ СТАНДАРТ “

УВАЖАЕМА Г-ЖО БОЗУКОВА,

Приемете откровените ни поздравления по случай тридесетгодишнината от основаването на вестник „ Стандарт “!

Представлявания от Вас вестник продължава от далечната 1992 година до през днешния ден да демонстрира стандарт в новините и положителната публицистика. През тези години отразявахте разнообразни вести свързани с живота в Православната ни Църква, а през последните шест години сътрудничите и на Светия Синод в отразяване на църковно-богослужебните и обществени действия на Българската православна черква.

Благопожелаваме на Вас и на публицистите във вестник „ Стандарт ” да бъдете честити, здрави и сполучливи! Бог да умножи положителните Ви каузи, та да се утвърждавате от ден на ден в откровеност и лоялност на специалността си.

Пожелаваме броевете на представлявания от Вас вестник да доближат до от ден на ден читатели, които да получават информацията по най-хубавия и истинен метод, по този начин, както всеки почитащ истината и словото, би ги оценил.

Честита годишнина! На многая и благая лета!

С отеческа в Христа любов и благословение,

† НЕОФИТ

ПАТРИАРХ БЪЛГАРСКИ

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР