Българският парламент започва да прилича на Гражданска война. Това каза

...
Българският парламент започва да прилича на Гражданска война. Това каза
Коментари Харесай

Чолаков за съставянето на правителство: Трябва ни реалистична програма, около която да се обедини широко мнозинство


Българският парламент стартира да наподобява на Гражданска война. Това сподели депутатът от Радомир Чолаков в ефира на Нова телевизия. 

Ние спечелихме изборите с машини, само че сме дали обещание на нашите гласоподаватели, които желаят да върнем хартиените бюлетини, че ще го създадем. Всички гласоподаватели желаят хартиената бюлетина, тъй като имат вяра, познават членовете на СИК и знаят, че те борят техните гласове. В дребните обитаеми места хората си имат доверие. „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ споделят ще имате доверие на машините. Хората не знаят какво се случва в черната кутия на машината, изясни Чолаков. 

По думите му е било неточност пазаруването на машините. 

„ Продължаваме промяната “  започнаха да осмислят трудно, че към този момент не са любимците на България. Те са тези които слагат условия, че няма да вършат държавно управление в случай че се одобряват измененията в Изборния кодекс. Никой не желае те да вършат държавно управление. Сцени като днешната още повече ги слага в изолираност, сподели още депутатът от. 

Правителство е допустимо с необятно обединяване върху реалистична стратегия. При всеки мандат имаме един вид – реалистична стратегия, към която се сплотява необятно болшинство. Така си го представям. Нашата политическа мощ ще предложи държавно управление по този модел, с цел да покажа примерът по какъв начин би трябвало да наподобява. Най-доброто за парламентаризма е колкото се може по-бързо да се одобри Изборния кодекс, с цел да се затвори тази тематика. Ако махнем тази тематика имаме огромни шансове да съставим държавно управление, уточни Чолаков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР