Българският национален отбор започна с европейските квалификации с домакинско равенство

...
Българският национален отбор започна с европейските квалификации с домакинско равенство
Коментари Харесай

Френски рефер ни подари една точка срещу Черна гора на старта на квалификациите

Българският народен тим стартира с европейските квалификации с домакинско тъждество 1:1 против Черна гора. Пред към 10 хиляди фенове на Националния стадион " Васил Левски " футболистите на Петър Хубчев се нуждаеха от мощен заключителен взлом, с цел да вземат точка от коравия отбор на черногорците.

Българите можеха да завоюват с помощта на мощния свършек на дуела, откакто преди този момент 75 минути не бяха на висота.

Черна гора поведе при започване на второто полувреме, когато в 50-ата минута Стефан Могуша откри след хубав удар с левия крайник. В последния четвърт час на срещата на терена имаше единствено един тим, като България направи всичко допустимо да се избави от загуба.

Това стана факт в 82-ата минута след тъкмо изпълнена дузпа от Тодор Неделев. В обстановката българите имаха шанс, откакто нарушаване против Станислав Костов отвън наказателното поле беше маркирано като дузпа.

В квалификациите за Евро 2020 България е в една група с Англия, Чехия, Черна гора и Косово. Три дни по-късно България гостува на Косово в Прищина. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР